PERFECTIE IN DE TUIN

Tegenwoordig brengen we meer en meer tijd door in onze tuin. Het hebben van een tuinhuis wordt hierdoor bijna onontbeerlijk.

Een tuinhuis is vaak niet enkel meer functioneel, bijvoorbeeld om te dienen als opslag, maar wordt veelal meer gezien als verlenging van de leefruimte. Het is de ideale plaats voor een gezellige lunch of diner in de tuin, een lekker aperitief, of een plaats die kan dienen als hobbyruimte of als kantoor.

Een mooi en degelijk tuinhuis is werkelijk een investering, niet enkel in jarenlang genot en plezier, maar kan ook een echte meerwaarde vormen voor uw woning.

Bij SVDM Woodprojects staat kwaliteit voorop. Wij maken enkel gebruik van de beste materialen en zien erop toe dat alles tot in detail perfect wordt afgewerkt. Onze kleinschaligheid zorgt ervoor dat wij deze kwaliteit steeds kunnen waarborgen.

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd en toegelegd op maatwerk. Dit maakt het mogelijk om alle vormen, maten en stylen volledig te kunnen afstemmen op uw wensen en mogelijkheden van de locatie. Dit kunnen luxe poolhouses zijn met exclusieve materialen, maar zeker ook eenvoudige tuinbergingen voor een meer beperkt budget.

ONZE WERKWIJZE

Voor meer informatie over te mogelijkheden, altijd welkom om vrijblijvend contact op te nemen.

Over het algemeen zijn er twee manieren waarop wij werken. Ofwel werken wij op basis van een ontwerp van een tuinarchitect. In dit geval zijn er vaak reeds metingen gebeurd en is de stijl reeds gekozen. In dit geval zullen wij in overleg met de klant de keuze van de materialen verder uitwerken opdat we binnen het geoogde budget het project kunnen uitwerken.
Indien er geen ontwerp of tussenkomst van een tuinarchitect is of gewenst is, kunnen we perfect in overleg uw project uitwerken.
Wij zullen ter plaatse komen om maten te nemen en materialen te kiezen. Op basis van foto’s en stalen is het perfect mogelijk uw project uit te werken zonder dat hiervoor tekeningen noodzakelijk zijn.